Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nenastoupil do vězení

TEPLICE - Vloupání do vozidel, krádež v hotelu.. 

Krádež v hotelu
 
V sobotu ve večerních hodinách došlo ke krádeži několika věcí v jednom z hotelů v centru Teplic. Návštěvník hotelu si volně odložil v šatně bundu s mobilem, klíči a peněženkou s 1000,-Kč. Když si šel po několika hodinách pro bundu, ta již zde nebyla. Navíc se zjistilo, že ze šatny zmizela i brašna se 193 kusy CD, které bylo později nalezeno u popelnic před hotelem. Hodinu po oznámení krádeže se podařilo zloděje ztotožnit a vypátrat. Všechny věci byly u zloděje nalezeny a vráceny majiteli. 34letému cizinci žijícímu na území Teplic bylo sděleno podezření z přečinu krádeže.
 
 
Vloupání do aut v horské oblasti
 
Celkem tří trestných činů se dopustil zatím neznámý pachatel v horském středisku v Mikulově. Na parkovišti před pensionem si vyhlédl dvě vozidla, kdy majitelé nedbali rad policie a ve vozidle ponechali lákavé věci. Zloděj měl pak po rozbití skleněných výplní žně. Z prvního auta si odnesl navigaci, sportovní batoh a dvě termosky. V druhém vozidle pak odcizil dámskou kabelku s platební kartou, doklady k vozidlu a peněženku s 9 tisíci korunami. Krádeží si zloděj přišel na věci v hodnotě téměř 40 tisíc korun. Policisté opětovně nabádají majitele vozidel ,aby si v opuštěném autě nic nenechávali a nevystavovali se tak zbytečně riziku okradení.
 
Nenastoupil do vězení
 
Maření výkonu úředního rozhodnutí se dopustil 39letý muž, kterému se nechtělo do vězení. Ten si v listopadu převzal rozsudek soudu, kterým byl odsouzen na 1 rok do věznice s ostrahou v Litoměřicích. Dne 19.11. si převzal i výzvu k nástupu do vězení nejpozději do 21.11.2011. Této výzvy však nedbal a do výkonu trestu nenastoupil. Tudíž byl na něj vydán příkaz k oddání do výkonu trestu, který byl v prosinci vykonán a muž byl převezen eskortou do věznice. Nyní se bude zpovídat z dalšího trestného činu, za který mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody
 
 
 
Teplice, 13. února 2012, pro.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem