Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Nenapravitelná zlodějka byla zadržena

KLADENSKO - Za krádež plavek byla umístěna do policejní cely. 

Policisté obvodního oddělení Kladno město nyní prošetřují případ trestného činu krádeže, který byl oznámen na policejní služebnu dne  22. června 2017.

Krátce po čtrnácté hodině ve čtvrtek 22. června 2017 byli vysláni  policisté oddělení hlídkové služby do Saskovy ulice v Kladně, kde mělo dojít odcizení zboží z místní prodejny. Po příjezdu na místo činu bylo policejním šetřením od majitele prodejny zjištěno, že několik minutí před čtrnáctou hodinou  zadržel před prodejnou ženu, která odešla z jeho obchodu bez zaplacení zboží. Pachatelka uvnitř prodejny z koše s prádlem odcizila dětské plavky, které si uschovala pod oděv a z prodejny úmyslně odešla, aniž by zboží zaplatila.

Následným policejním šetřením bylo zjištěno, že se jedná o třiadvacetiletou ženu z okresu Most, která se tohoto protiprávního jednání dopustila, ačkoliv byla v posledních třech letech za obdobnou majetkovou trestnou činnost odsouzena. Podezřelá žena trestnou činnost formou krádeže páchala již i  na území okresu Louny, Most a Praha.

Podezřelá žena byla převezena na policejní služebnu obvodního oddělení Kladno, odkud byla po provedení prvotních a procesních úkonů eskortována do policejní cely.

V současné době probíhá šetření a případ byl předán na Okresní státní zastupitelství v Kladně.

nprap. Jana Šteinerová 

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

23. června 2017

vytisknout  e-mailem