Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nejdříve hádka, pak napadení

CHOMUTOV - Přesile se muž neubránil, Sebral mu peníze.... 

Incident v baru

Jirkovští policisté zasahovali v měsíci srpnu letošního roku v místním baru. Po předchozí hádce tady trojice mužů ve věku 23, 24 a 26 let napadla pracovníka ostrahy, který jednoho z nich z baru vyváděl ven. Přesile se muž neubránil a  skončil se zraněním v nemocnici. Útočníky kriminalisté obvinili z trestných činů těžké ublížení na zdraví a výtržnictví. Vyšetřování nadále pokračuje. 

Sebral mu peníze

32letý muž oslovil v sobotu ráno poškozeného mezi garážemi na Černovické ulici a požádal o rozměnění drobných mincí na bankovku. Když poškozený držel v ruce bankovku v hodnotě 200 korun, z ruky mu ji vytrhl a z místa utekl. Krádež nyní vyšetřují policisté. 

Prodával drogy

Obvinění z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy předali chomutovští kriminalisté 18letému místnímu obyvateli. Od března letošního roku prodával na různých místech v Jirkově a na chomutovských sídlištích náhodným zájemcům zakázanou látku pervitin. Obvinění si muž převzal, v případě odsouzení mu hrozí za uvedené jednání trest odnětí svobody v rozmezí jeden rok až pět let.    

Rušili noční klid

Ve středu v nočních hodinách rušila dvojice mužů ve věku 26 a 29  let noční klid v Partyzánské ulici. Přivolanou hlídkou strážníků byli vyzváni, aby se uklidnili. Na výzvu však nereagovali, strážníkům vyhrožovali a napadli je. Zranění si vyžádalo lékařské ošetření, pracovní neschopnost naštěstí nenastala. Oba muže  policisté zadrželi a obvinili je z výtržnictví a násilí  proti úřední osobě.

20. října 2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207 

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem