Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Nehody na Rokycansku

V šetření dopravních policistů 

Několik kolizí je nyní v šetření rokycanských dopravních policistů. Ti žádají případné svědky, kteří by svými poznatky přispěli k řádnému a objektivnímu posouzení věci, nechť se přihlásí na jejich telefonní číslo 974 335 256, nebo bezplatnou linku 158, či osobně na inspektorátu v Komenského ulici v Rokycanech.

  • Již v polovině září se odehrála "kolize s lavičkou", která měla ležet v jízdním pruhu. Řidič vozu FORD Mondeo jel 17. září 2011 po 22 hodině  ulicí Pražská v Rokycanech, přičemž  na rovném a přehledném úseku narazil do zmiňované lavičky. Ke zranění osob nedošlo, hmotné škody byly odhadnuty na 15 tisíc korun.
  • Na konci září,  dne 26.9.2011  v 8.30 hod.,  jel dosud nezjištěný řidič v Rokycanech ulicí  Jiráskova od místního autobusového  nádraží ve   směru k nedalekému obchodnímu domu Norma. V místech u pošty měl poškodit  zaparkované osobní vozidlo značky ŠKODA Fabia. 
  • K další kolizi došlo 4. října 2011 v 15.50 hod. v rokycanské ulici Soukenická za účasti cyklistky. Proti cyklistce vyjelo v protisměru, v jednosměrné ulici, modré osobní vozidlo značky PEUGEOT 206. Cyklistka si proto chtěla najet více ke krajnici, ale byla oslněna sluncem  a čelně narazila do zde zaparkovaného přívěsu značky Maro, který přehlédla. Řidič modrého peugeota nejprve zastavil , ale poté odjel dál v protisměru k sídlišti Železná. Cyklistka při pádu utrpěla poranění, které si vyžádalo ošetření v nemocnici a následnou domácí léčbu.
  • O den později 5. října ve 14.30 hod. byl v rokycanské ulici J. Tomáška poškozen neznámým řidičem levý bok zaparkovaného  motocyklu značky HONDA CBR, který byl odstaven před správou sociálního zabezpečení. Způsobené hmotné škody byly vyčísleny na sedm tisíc korun.
  • Ještě téhož dne, ale o půl hodiny později, došlo k dopranví nehodě v Hrádku. V ulici 1.máje nacouvala blíže neustanovená řidička vozu značky ŠKODA Felicia combi do levého boku zaparkovaného vozu značky MITSUBISHI a po střetu odjela směrem na Mirošov.

nprap. Bc. Jana Tomková
10.10.2011

vytisknout  e-mailem