Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nehody motorkářů

TEPLICKO - Jeden havaroval u Háje u Duchcova, druhý mezi Dubím a Cínovcem a další zprávy. 

Nehody motorkářů

     V sobotu před půl čtvrtou odpoledne došlo na silnici I/8 asi půl kilometru od vlakového nádraží v Dubí k dopravní nehodě. Dvaačtyřicetiletý letý řidič motocyklu Yamaha vyjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do svodidel. Následkem nehody došlo k těžkému zranění řidiče, který byl letecky přepraven do nemocnice.

     Tentýž den před osmnáctou hodinou došlo na sinici I/27 před obcí Háj U Duchcova k další dopravní nehodě motorkáře. Šestačtyřicetiletý řidič motocyklu Honda dostal smyk a spadl, následně zezadu narazil do stojícího osobního vozidla. Spolujezdkyně řidiče motocyklu utrpěla lehké zranění, se kterým byla převezena do nemocnice na ošetření, dechové zkoušky na přítomnost alkoholu v dechu byly u všech účastníků nehody negativní. Bližší okolnosti a příčina nehod jsou předmětem dalšího prověřování.

Hledáme svědky nehody

     Policie žádá občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo 27. září 2017 kolem 11:05 hodin v katastru obce Teplice, silnice I. třídy č. 13 na světelné křižovatce v Srbicích u prodejny Jelínek auto. Došlo zde ke střetu vozidla Peugeot 106 jedoucího ve směru od centra Teplic na Ústí nad Labem a vozidla Kia Magentis, jedoucího ve směru od Starých Srbic na Sobědruhy. Dle vyjádření řidičů jeli oba na zelený signál, z důvodu řádného objasnění nehody hledáme svědky, kteří by ke střetu mohli poskytnout bližší informace, případně mají k dispozici záznam kamery z jejich vozidla.

Půjčky nesplácí

     Škodu přes tři sta tisíc korun způsobila 27letá žena, která byla obviněna z úvěrového podvodu. Je podezřelá, že s poškozenou bankou uzavřela tři smlouvy o půjčkách v celkové výši téměř 177 tisíc korun a dále měla uzavřít s různými společnostmi další čtyři úvěrové smlouvy na nákup zboží v celkové hodnotě 126 tisíc korun. Při uzavírání smluv uváděla nepravdivé údaje o svém zaměstnání a výši příjmu a splátky navíc nehradí. Pokud bude uznána vinnou, hrozí jí s ohledem na výši způsobené škody až pětileté vězení.

Smrtelné zranění na stavbě

     V sobotu 14. října kolem 14:25 hodin došlo v průmyslové zóně v Krupce, ul. Kateřinská při provádění stavebních prací k pádu železobetonového nosného příčníku. Uvolněný příčník spadl na dělníka, který utrpěl vážná zranění, kterým na místě podlehl. Bližší okolnosti případu a možná trestní odpovědnost konkrétních osob jsou předmětem dalšího prověřování.

16. 10. 2017, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem