Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Nehoda nákladního a dvou osobních vozidel uzavřela silnici I/3 u Bystřice

BENEŠOVSKO - K nehodě došlo v 6 hodin ráno. 

K dopravní nehodě dvou osobních a jednoho nákladního vozidla vyjížděly dnes brzy ráno, konkrétně v 6 hodin, všechny složky Integrovaného záchranného systému na silnici I/3 u Bystřice na Benešovsku.

Podle prvotního šetření na místě bylo zjištěno, že 48letý řidič kamionu jel po silnici I/3 ve směru na Tábor.  Následně došlo ke střetu s 22letou řidičkou osobního vozidla Škoda Fabia. Poté došlo ke střetu ještě s dalším vozidlem Škoda Felicia, které řídil 32letý muž. Přesný průběh a okolnosti dopravní nehody budou předmětem šetrění policistů.

Řidič nákladního vozidla, stejně tak řidička osobního vozidla byli převezeni se zraněním do nemocnice. Řidič a osádka osobního vozidla Škoda Felicia vyvázli z nehody bez zranění. Policisté u všech řidičů provedli zkoušku na přítomnost alkoholu, která u všech prokázala negativní výsledek.

Přesné okolnosti a míra zavinění všech účastníků dopravní nehody budou předmětem šetření benešovských policistů. 

Komunikace I/3 bude v uvedeném úseku obousměrně uzavřena cca do 10:30 hodin, a to po nezbytně nutnou dobu odklízení následků dopravní nehody a odtahu vozidel.

Jelikož nákladní vozidlo sjelo mimo komunikaci do těsné blízkosti železniční trati, byla zhruba do 8:00 hodin pozastavena doprava na železnici, následně zprůjezdněna na odlehlejší koleji se sníženou rychlostí.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
20. října 2023

Odkazy do noveho okna

dopravní nehoda I/3

dopravní nehoda I/3 

Detailní náhled

dopravní nehoda I/3

dopravní nehoda I/3 

Detailní náhled

dopravní nehoda I/3

dopravní nehoda I/3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem