Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Nehoda na dálnici D3

Jihočeský kraj - Táborsko - Projížděli jste 19. června po dálnici u sjezdu na Tábor? Mohli jste vidět nehodu vozidel. Ozvěte se nám. 

Dálnice D3 mezi Českými Budějovicemi a Meznem je poměrně bezpečným silničním úsekem spojující Jihočeský kraj a Střední Čechy. Celý úsek „hlídají“ dálniční policisté z Chotovin, ve spolupráci s dopravními inspektoráty České Budějovice a Tábor. Občas se i dopravní nehody nevyhnou zmiňované trase a k jedné z nich potřebujeme vaše svědectví.

Dne 19. června 2022 v 11:15 hod., na 78 km, v katastru obce Tábor jel ve směru Praha České Budějovice řidič osobního vozidla, světlé barvy, kdy přejíždění z levého jízdního pruhu do pravého, ohrozil v pravém pruhu jedoucího řidiče nákladního vozidla tovární značky MAN s přívěsem, kdy se obě vozidla bočně střetla. Zatím nezjištěný řidič poté z místa střetu odjel. Případ vyšetřuje prap. Roman Losos, který vaše svědectví přijme na Dálničním oddělení Chotoviny, Táborská 206, na exitu 70, telefon 974 238 710 nebo na lince tísňového volání 158.

Děkujeme.

por. Bc. Milan Bajcura, krpc.pio@pcr.cz

28. června 2022

vytisknout  e-mailem