Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Nedělní fotbalové utkání mezi celky SK Slavia Praha a FC Baník Ostrava

Pražská policie přijala v souvislosti s nedělním fotbalovým utkáním Fortuna ligy mezi mužstvy SK Slavia Praha a FC Baník Ostrava odpovídající bezpečnostní opatření. 

Na bezpečnostním opatření, jehož cílem je především bezproblémový průběh celé akce, se bude podílet několik stovek policistů z pořádkové, dopravní i kriminální služby. Také členové antikonfliktního týmu, speciální a krajské pořádkové jednotky spolu s kolegy na koních. Při přípravě bezpečnostního opatření pražská policie úzce spolupracuje nejen s pořadateli, ale i s ostatními subjekty, kterých se toto opatření dotkne. Utkání začne v 19:00 hodin a stadion bude otevřen v 17:30 hodin. Pořadatelé budou všechny příznivce fotbalu u vstupu do areálu kontrolovat, proto je třeba na utkání přijít s dostatečným časovým předstihem.

Před začátkem fotbalového utkání a také po jeho skončení se budou v okolí stadionu s velkou pravděpodobností tvořit kolony, které budou na místě usměrňovat policisté z oddělení řízení dopravy. Parkovací kapacity kolem stadionu nejsou neomezené, proto žádáme návštěvníky, pokud je to jen trochu možné, aby nechali svá vozidla doma, anebo využili  záchytná parkoviště na okraji metropole a v co největší míře využili městskou hromadnou dopravu.


por. Mgr. Jan Rybanský - 20. srpna 2021
 

vytisknout  e-mailem