Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Neděle ve znamení fotbalu

V neděli 8.listopadu 2009 přivítá metropole hned dva hostující fotbalové celky. 

V souvislosti s nedělním utkáním 2.fotbalové ligy mezi mužstvy FK Viktoria Žižkov a FC Opava a utkáním 1.Gambrinus ligy mezi mužstvy FK Bohemians Praha a 1.FC Brno připravuje pražská policie příslušná bezpečnostní opatření.
Na zajištění bezpečnosti v okolí stadionu FK Viktoria Žižkov a stadionu Evžena Rošického na Strahově se budou podílet policisté pořádkové, dopravní i kriminální služby, dále policisté Speciální pořádkové jednotky, antikonfliktního týmu, psovodi se služebními psy a pyrotechnici. Policisté budou ve spolupráci s Oddělením doprovodu vlaků monitorovat pohyb fanoušků obou hostujících celků, v případě potřeby zajistí jejich doprovod ke stadionům a budou dohlížet nad bezpečností a plynulostí silničního provozu a nad veřejným pořádkem v ulicích a prostředcích MHD.
Pořadatelé obou fotbalových klání shodně doporučují návštěvníkům, aby se ke vstupům na ochozy stadionů dostavili s dostatečným časovým předstihem. Fanoušci se již tradičně budou prokazovat nejen platnou vstupenkou ale i dokladem totožnosti. I tentokrát platí zákaz vnášení pyrotechniky a alkoholických nápojů na stadion. Porušení návštěvního řádu bude sankcionováno.

vytisknout  e-mailem