Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Návykové látky a řidiči

Jezdili pod jejich vlivem 

     V neděli 17. února 2013 ve 13.40 hodin byl v Klatovech na ulici Pod Koníčky kontrolován hlídkou policistů z obvodního oddělení řidič 45 letý mížní muž při řízení vozidla zn. VW Golf. Muž se podrobil dechové zkoušce, která byla negativní a testu na užití návykových látek, který byl pozitivní na látku amfetamin. Muž se odmítl podrobit lékařskému vyšetření a je podezřelý ze spáchání přestupku. Muž nepředložil řidičský průkaz.
     V obci Předslav byl v neděli před dvacátou hodinou kontrolován řidič při řízení vozidla zn. Škoda 105. Dechovou zkouškou naměřeno 0,60 promile alkoholu. Policisté muži zadrželi řidičský průkaz.
     V sobotu 16. února 2013 ve 23.00 hodin policisté z dopravního inspektorátu v Klatovech na ulici Puškinova kontrolovali řidiče vozidla zn. Peugeot 206 cizince ve věku 42 let. Muž se podrobil dechové zkoušce a přístroj naměřil 1,38 a opakovaně 1,44 promile alkoholu, souhlasil s lékařským vyšetřením a odběrem krve. Policisté muži zadrželi řidičský průkaz a je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

 

nprap. Ladmanová Dana

19.2.2013

vytisknout  e-mailem