Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Návykové látky a řidiči

Užili alkohol i amfetamin 

    Hlídkou policie byl v Klatovech na parkovišti v ulici Plzeňské v sobotu 26. prosince 2009 v 0.10 hodin kontrolován řidič 21 letý muž z obce na Klatovsku, který řídil vozilo zn. Škoda Felicia. Muž se podrobil testu na užití návykových látek a tento byl pozitivní, souhlasil s lékařským vyšetřením a odběrem krve a moči.  Muži je podezřelý ze spáchání přestupku, který bude předán na městský úřad.
 
     V sobotu 26. prosince 2009 ve 14.15 hodin byl kontrolován v Klatovech v ulici Puškinova řidič 58 letý muž z obce na Klatovsku, který řídil vozidlo zn. Renaul Clio. Podrobil se dechové zkoušce a alkoholtester zjistil 1,16 promile alkoholu. Na výzvu policistů souhlasil s lékařským vyšetřením. Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.
     V sobotu 26. prosince 2009 ve 2.35 hodin řídil 29 letý muž z Brna vozidlo zn. Hyundai v Klatovech po ulici Nádraží a při projíždění levotočivé zatáčky dostal s vozidlem smyk a vjel s vozidlem vpravo mimo vozovku a narazil přední částí vozidla do železničního viaduktu. Řidič se podrobil dechové zkoušce a alkoholtester zjistil 2,04 promile alkoholu, souhlasil s lékařským vyšetřením. Při dopravní nehodě řidič utrpěl lehké zranění. Škoda činí 80 000 Kč.

vytisknout  e-mailem