Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Návštěva policejního prezidenta z Bavorska

Jihočeský kraj - Policejní prezident Dolního Bavorska a jihočeský policejní ředitel, hodnotili v Českých Budějovicích vzájemnou spolupráci.  

Policejní prezident Dolního Bavorska s Krajským policejním ředitelem plk. HeřmanemPolicejní prezident Dolního Bavorska s Krajským policejním ředitelem plk. Heřmanem

Ředitel jihočeské policie plk. Mgr. Ing. Radomír Heřman, přivítal ve středu na půdě Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje policejního prezidenta Dolního Bavorska Josefa Rűckla. Na pracovním setkání oba představitelé spolupracujících policií zhodnotili dosavadní vzájemnou spolupráci, jejíž počátky sahají k období pádu železné opony. Dolnobavorský policejní prezident vyslovil uspokojení nad dobrou spoluprací s českými kolegy, nejen na úrovni ředitelů a vedoucích funkcionářů, ale i mezi základními příhraničními útvary a jednotlivými policisty. V rámci pracovního setkání hovořili oba představitelé policejních sborů i na téma možných evropských projektů. Shodli se také na rozšiřování vzájemné spolupráce. Zhodnotili úspěšnost společných hlídek, příhraniční spolupráci a celkovou vzájemnou komunikaci. Všechny tyto oblasti vzájemné policejní spolupráce se neustále prohlubují, tak jak jsou ovlivňovány řešenými problémy či případy. Oba policejní představitelé vyslovili uspokojení s prací policistů v příhraničních oblastech. Josef Rűckl na závěr pracovní návštěvy popřál všem policistům na obou stranách, aby jim práce přinášela uspokojení a aby se vždy ve zdraví a v pořádku, vrátili ze služby k rodině.

 

vytisknout  e-mailem