Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Návštěva policejní inspekce Regensburg jih českými kolegy Městského ředitelství policie Plzeň

REGENSBURG - Již několik let se koná pravidelná výměna informací Policejní inspekce Regensburg jih s policejními kolegy z Plzně. 

     Již několik let se koná pravidelná výměna informací Policejní inspekce Regensburg jih s policejními kolegy z Plzně. Po účasti na pracovní konferenci ze strany Policejní inspekce Regensburg jih v Plzni v říjnu 2017, navštívila od pátku 24.11.2017 do soboty 25.11.2017 delegace z partnerského města Regensburg Policejní inspekci Regensburg jih. 

     Po pozdravení zástupkyně policejního ředitele, policejní horní rady Cariny Urban následovalo představení organizační struktury stejně jako příslušných úkolů největší policejní služebny Horní Falce. Následně navštívili hosté z Plzně společně s vedoucím policejní služebny PI Regensburg jih, policejním ředitelem Thomasem Schönigerem operační středisko na Policejním prezidiu Horní Falc. Zde byli přijati vedoucím operačního střediska policejním horním radou Markusem Fuchsem a informování o pracovním průběhu na operačním středisku a provedeni po prostorách.

     Jelikož je v současné době plzeňský fotbalový klub Viktoria Plzeň v české lize na prvním místě, zajímali se policisté také o fotbalové dění v Regensburgu. Proto jim byl umožněn v sobotu náhled na policejní opatření Policejní inspekce Regensburg jih při druholigovém zápase SSV Jahn Regensburg proti MSV Duisburg. Českým kolegům byla představena Continental-Arena, zúčastnili se instruktáže a následně sledovali fotbalový zápas s povzbudivým výsledkem pro SSV Jahn Regensburg. 

     Řízení zásahů a problematika obou policejních služeben v Plzni a Regensburgu je podobná, proto se jeví pravidelná výměna informací jako velmi přínosná.

Popis fotografie zleva doprava: 

EPHK Armin Glötzl, plk. Luděk Svoboda, plk. Michal Krejbich, npor. Daniel Vlnas, kpt. Markéta Kubešová, LPD Thoma Schöniger, POR Markus Fuchs.

"Obsahový překlad z německého jazyka" - kpt. Ing. Markéta Kubešová

prap. Veronika Hokrová
14. prosince 2017
 

Odkazy do noveho okna

foto

mezinárodní setkání 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem