Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Návěs zablokoval silnici

další události z Bruntálska 

Cizinec dostal smyk a s náklaďákem narazil do stromu
V ranních hodinách dne 27.2.2009 došlo v Nových Heřmínovech k dopravní nehodě nákladního vozidla s návěsem. 24letý cizinec při průjezdu pravotočivou zatáčkou dostal smyk, který nezvládl. Vyjel s tahačem mimo komunikaci, kde narazil do směrového sloupku a do stromu. Tahač zůstal v silničním příkopu a návěs byl přes celou šíři komunikace. Ke zranění osob nedošlo. Požití alkoholu bylo vyloučeno dechovou zkouškou. Způsobená škoda činí 20 500 Kč. Policisté prováděli v obou směrech odklon dopravy přes Lichnov a Horní Benešov.
 
 
Vloupáním do vozidla odcizil platební karty i s PINem a vybral 70 tisíc
Doposud neznámý pachatel rozbil dne 26.2.2009 v Krnově u restaurace na ulici Švabinského okno vozidla Renault Laguna a vnikl dovnitř. Odcizil aktovku a dámský batůžek s doklady, platebními kartami i s PIN kódem, brýle, finanční částku 4 000 Kč a mobilní telefony. Do hodiny od krádeže pachatel vybral několikrát z bankomatu celkem 70 tisíc Kč.
  
 
Udělal si autoškolu i přes zákaz řízení
Ve zkráceném přípravném řízení sdělili dne 26.2.2009 bruntálští policisté 49letému muži podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí. Toho se měl dopustit tím, že v době od 10.11. do 5.12.2008 vykonával praktické jízdy v autoškole za účasti zkušebního komisaře a to i přes skutečnost, že mu byl rozsudkem soudu v Bruntále vysloven zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel až do června 2009.
.
vrchní isnpektor nprap. Tušková Pavla
 

vytisknout  e-mailem