Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Násilné úmrtí ženy - hledáme svědky

Jihočeští kriminalisté hledají svědky násilného zločinu na Protivínsku, vyšetřování běží od prvomájového večera, žena se nevrátila z venčení psů.  

Jihočeští kriminalisté vyšetřují společně s píseckými kolegy od pátečního večera násilné úmrtí sedmačtyřicetileté ženy z Myšence na Protivínsku. Žena byla nalezena v pátek večer mrtvá poblíž řeky Blanice za obcí Klokočín.


Místo nálezu těla II.jpg
Kriminalisté žádají v této souvislosti o pomoc při pátrání, obracejí se především na místní občany a návštěvníky okolních obcí, také řidiče, cyklisty i turisty, kteří se mohli pohybovat v okolí obcí Myšenec, Maletice, Klokočín a Skály.


Žena se v okolí těchto obcí pohybovala pravděpodobně se svými třemi psy, v pátek 1. května 2015 dopoledne v době od 07:00 do 10:00 hodin. Každý kdo ženu viděl, potkal, nebo si všiml třech pobíhajících psů rasy BASENJI (zbarvení černo bílé a černo hnědé, jeden pes s pláštěnkou) nebo kdo se dopoledne v těchto místech pohyboval, ať kontaktuje policisty na lince 158. Každá maličkost je v tomto případě důležitá, přestože nemusí být potencionálnímu svědkovi zřejmá.


Žena byla střední postavy, zdánlivého věku kolem 45 let, kratších tmavších vlnitých vlasů. Měla dioptrické brýle. Oblečena byla do outdoorových hnědých kalhot, kotníčkových zavazovacích bot. Pod mikinou či bundou měla výrazně červené tričko.


Volně pobíhající psi byli nalezeni u komunikace spojující Klokočín se silnicí Skály – Putim, poblíž železniční trati.
Pro kriminalisty je důležitý pohyb i výskyt ženy. Žena se mohla pohybovat i s další osobou, nebo také se psy či již bez nich. Důležitý je také pohyb všech vozidel i osob, především v okolí zmiňovaných obcí.

mjr. Mgr. Bc. Jiří Matzner, krpc.pio@pcr.cz

3. května 2015

 

Odkazy do noveho okna

Místo nálezu těla I

Místo nálezu těla I 

Detailní náhled

Místo nálezu těla II

Místo nálezu těla II 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem