Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Narkomanům prodával prášky

TEPLICKO - Prodával léky, které mu měly pomoct od závislosti; Vykradená garáž... 

Narkomanům prodával prášky

     Až deset let by mohl strávit ve vězení 42letý muž, který narkomany z Teplicka zásoboval Suboxonem. Léky, které mu předepsal lékař, rozdělil a po čtvrtkách prodával dalším osobám. Kriminalisté zdokumentovali desítky takových prodejů, včera byl dealer obviněn z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Při rozhodování o výši trestu soudce zřejmě přihlédne i k tomu, že už byl obviněný za obdobnou trestnou činnost v minulosti odsouzen.

Vykradená garáž

     Duchcovští policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v obci Hrob vloupal do řadové garáže. Odnesl si značkovou gola sadu v hodnotě tři a půl tisíc korun, další dva tisíce bude stát oznamovatele oprava poškozených vrat. Pokud se podaří zloděje vypátrat, hrozí mu trestní stíhání pro přečin krádeže a až dva roky vězení.

Vnikli do cizího bytu

     Z porušování domovní svobody jsou podezřelí muž a žena, kteří v Bílině neoprávněně vnikli do cizího bytu. Po předchozí slovní rozepři na ulici si šli spor se sousedy vyřídit ještě „ručně“, v bytě napadli poškozenou a ven je musel „vyprovodit“ její otec. I když se poté situace na místě uklidnila, poškozená se obrátila na policii s trestním oznámením a vše skončilo sdělením podezření z přečinu, za který spolupachatelům hrozí v krajním případě až tříleté vězení.

20. 4. 2018, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem