Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Napadli pracovníky firmy

CHOMUTOV - Oba muži jsou už ve vazbě, Nákup místo hokejky.... 

Incident v domě

Minulý týden ve čtvrtek došlo v Kyjické ulici v Chomutově k incidentu, který vyšetřuje policie. Muži ve věku 35 a 41 let napadli dva pracovníky firmy, která v domě prováděla opravu topení. Zranění si vyžádalo ošetření u lékaře. Při zadržení byla u jednoho z nich zajištěna upravená vzduchovka. Na základě těchto skutečností provedli policisté druhý den v bytě domovní prohlídku, při které byly zajištěny další zbraně a střelivo, na které neměli povolení. Zajištěné věci budou podrobeny dalšímu zkoumání. Muži byli obviněni z trestných činů ublížení na zdraví, nedovolené ozbrojování a nebezpečné vyhrožování. Byl podán návrh na jejich vzetí do vazby a v současné době se nacházejí ve vazební věznici Litoměřice.  

Nákup místo hokejky

Krádež v místním marketu vyšetřují od čtvrtka policisté v Jirkově. 35letý muž z Chomutova  odebíral vystavené zboží z regálu a věci ukládal místo do nákupního vozíku do přineseného pouzdra na hokejku. Postupně tam přendal zboží v hodnotě 502 korun. Za pokladnou byl zastaven ostrahou prodejny, ke krádeži se přiznal a uschované zboží vrátil. Přivolané hlídka policistů pak následně zjistila, že za obdobné jednání byl odsouzen Okresním soudem Chomutov již v roce 2016. Tehdy odcházel s trestem vykonání obecně prospěšných prací.

Už je ve vězení

39letou obyvatelku okresního města zadrželi včera policisté. Na ženu totiž vydal příkaz k dodání do výkonu trestu ústecký soud. Ačkoli si podezřelá prokazatelně výzvu převzala, do vězení v určeném termínu nenastoupila. Po nezbytných úkonech jí proto do věznice v Litoměřicích dopravila policejní eskorta. Navíc se bude zodpovídat z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

23. února 2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207     

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem