Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Napadení psem

LITOMĚŘICKO – Majitel zvířete čelí podezření z trestného činu… 

K napadení psa uvázaného na vodítku a také jeho majitele došlo v loňském roce na Roudnicku. Napadl je volně pobíhající pes, jehož majitel se nacházel opodál a nezajistil si svého psa ani přes výzvy poškozeného. Při incidentu se poškozený snažil bránit a psy od sebe odtrhnout, přičemž utrpěl poranění ruky, které si vyžádalo dlouhodobou léčbu. Majiteli nezajištěného psa bylo nyní sděleno podezření pro trestný čin ublížení na zdraví z nedbalosti a podle trestního zákoníku mu hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok nebo zákaz činnosti.

Hbitý zloděj

Při pořizování fotografií na Lovosicku si poškozená odložila svou fotobrašnu s příslušenstvím na břehu rybníka. Poté usedla do vozidla a při odjezdu na brašnu zapomněla. Během několika okamžiků se však pro brašnu na místo vrátila, ale bohužel jí kdosi předběhl a její věci si přivlastnil. Škoda je vyčíslena na více než 36 tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po pachateli a odcizené brašně policisté pátrají.

Bez nákupu a bez peněz…

Oznámení o krádeži peněženky na víkendových trzích v obci Ředhošť přijali lovosičtí policisté. Neznámý lapka si pravděpodobně vyhlédl ženu staršího věku, které v nestřeženém okamžiku nepozorovaně odcizil z kabelky nesené na rameni peněženku s finanční hotovostí a doklady. Žena tak přišla o více než 12 tisíc korun. Po pachateli krádeže policisté pátrají.

Litoměřice, 25. 4. 2019, nprap. Pavla Kofrová

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Litoměřice

tel.: +420 974 436 207

email: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz

vytisknout  e-mailem