Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Napadení před diskotékou

Policisté hledají muže, který před diskotékou zkopal poškozeného. 

Policisté z místního oddělení Prosek prošetřují případ napadení před diskotékou na Proseku. Vše začalo nejprve jakýmsi verbálním sporem poškozeného se čtyřmi muži na baru uvnitř podniku. Poškozeného pak z diskotéky vyvedl vyhazovač a odhodil ho na zem. K muži pak přišla skupinka čtyř mužů  a jeden z nich do něj několikrát kopl. Minimálně jeden z kopů směřoval na hlavu a způsobil mu vážné zranění v podobě několika zlomenin. Poškozený pak skončil v nemocnici v hospitalizaci  a byl několik týdnů v pracovní neschopnosti.

V rámci prošetřování případu policisté učinili konkrétní kroky, které však nevedly k dopadení pachatele. Proto se touto cestou obracíme na veřejnost s žádostí o pomoc se ztotožněním podezřelého a tří dalších mužů, kteří tam byli s ním.

Podle všeho by se mělo jednat o cizince pravděpodobně Ukrajince, Makedonce nebo Rumuny. Jestliže je někdo na záběrech poznává, ať se ozve na linku 158.

Případ je prošetřovaný pro podezření ze spáchání trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví, za což pachateli v případě odsouzení hrozí až tři léta pobytu za mřížemi. Napadení se odehrálo 22. dubna chvilku po půlnoci.

por. Bc. Jan Daněk – 15. 8. 2018

Odkazy do noveho okna

Fotografie osob

Fotografie osob 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem