Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Napadení policistů při fotbalovém utkání

Kriminalisté pátrají po dvou mužích, kteří zaútočili na policisty speciální pořádkové jednotky. 

Při zářijovém fotbalovém utkání mezi kluby AC Sparta Praha x F. C. Baník Ostrava zasahovali policisté ze speciální pořádkové jednotky na stadionu v ulici Milady Horákové, kde zabraňovali střetu dvou znepřátelených skupin fanoušků. Při zákroku byli dva policisté napadeni, ale vzhledem k okolnostem nebylo možné oba agresory na místě zadržet. První z útočníků ve věku 20 - 25 let  kopl jednoho ze zakročujících policistů do břicha a druhý útočník ve věku 50 - 55 let udeřil dalšího z policistů pěstí do oblasti hlavy. 

Kriminalisté začali po obou mužích ihned po zákroku pátrat, avšak do dnešního dne se je za využití všech operativně pátracích prostředků vypátrat nepodařilo, a tak žádají širokou veřejnost o pomoc. 

Popis prvního útočníka: věk 20-25 let, tmavě hnědé vlasy s upravenou pěšinkou, štíhlé postavy, vysoký cca 180cm.Popis druhého útočníka: věk 50 - 55 let, světlé vlasy s částečnou pleší, menší postavy, vysoký přibližně 175 cm. 

Pokud tyto muže na přiložených fotografiích poznáváte, nebo máte jakékoliv informace o jejich pohybu, kontaktujte prosím linku 158. Oběma podezřelým hrozí v případě dopadení a odsouzení za trestný čin násilí proti úřední osobě až čtyři roky za mřížemi. 

por. Bc. Richard Hrdina - 9. ledna 2023

vytisknout  e-mailem