Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Napadení

Pomůžete nám s pátráním po dosud neznámém muži, který napadl čtyřiadvacetiletého muže? 

Pražští policisté se zabývají případem napadení, které se stalo ve Slezské ulici v Praze 3. Vše začalo v tramvaji, kde mezi poškozeným a dosud neznámým mužem vznikl slovní konflikt. Podezřelého po celou dobu doprovázela mladá žena s dítětem ve sportovním kočárku. Trojice vystoupila ve stanici Vinohradská vodárna, kde se slovní rozepře rázem změnila na fyzické napadení. Útočník poškozeného sevřenou pěstí uhodil do obličeje takovou silou, že upadl na zem. Tam ho podezřelý několikrát kopl do hlavy a hrudníku. Poškozený po incidentu utrpěl zranění, která si vyžádala převoz do nemocnice.

Policisté, díky výpovědím svědků, kteří napadení viděli, sestavili identikit, jak podezřelého, tak jeho ženského doprovodu, který je výstižný ze 70 procent. Pokud muže nebo ženu na obrázku poznáváte, prosím ozvěte se neprodleně na linku 158.

Policisté v současné chvíli celý případ prověřují pro podezření ze spáchání trestných činů ublížení na zdraví a výtržnictví. V případě dopadení a odsouzení hrozí útočníkovi až tříletý pobyt za mřížemi.

K popisu muže: Jednalo se muže ve věku kolem 30 let, vysokého cca 175 cm a střední postavy. Měl krátké tmavé blond vlasy a hnědé oči. Na sobě měl červenou zimní bundu.

K popisu ženy: Jednalo se o ženu mladšího vzhledu, vysokou cca 165 cm a štíhlé postavy. Měla dlouhé světlé vlasy stažené do culíku, modré oči a tenké obočí vytrhané do tzv. obloučku. 

Případ se stal v pátek 22. října krátce po osmé hodině večer.

por. Mgr. Violeta Siřišťová – 3. 2. 2022

Odkazy do noveho okna

identikit

identikit 

Detailní náhled

identikit

identikit 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem