Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Nalezl, ale dosud nevrátil

Policisté pátrají po totožnosti muže, který nalezl zapomenutý fotoaparát na Uhelném trhu a dosud ho nevrátil ani neučinil oznámení o jeho nálezu. Poznáte neznámého muže? 

V úterý 21. února kolem třinácté hodiny se rozhodla dvojice turistů udělat několik snímků na Uhelném trhu v Praze 1. Muž položil fotoaparát na kamenný povrch kašny a s přítelkyní si udělali několik společných fotografií. Následně oba odešli, bohužel však bez fotoaparátu, který zapomněli na kašně. Když se pro něj vrátili, byl už pryč. A nezbylo jim tak nic jiného než celou událost ohlásit na policii.

Policisté na zajištěných záznamech objevili neznámého muže, který si zapomenutého fotoaparátu za bezmála dvanáct tisíc korun všiml, bez okolků si ho vzal a odešel neznámo kam. Dosud ho ale nevrátil a neučinil o nálezu ani jakékoli oznámení na příslušných úřadech. Případ je proto prověřován pro podezření ze spáchání trestného činu zatajení věci.

Pokud muže poznáváte, kontaktujte prosím linku 158. Touto cestou se obracíme i na samotného muže, aby se dostavil, samozřejmě i s fotoaparátem, na kteroukoli policejní služebnu a své jednání vysvětlil.

por. Mgr. Jan Rybanský – 13. březen 2023

Odkazy do noveho okna

fotografie (1)

fotografie (1) 

Detailní náhled

fotografie (2)

fotografie (2) 

Detailní náhled

fotografie (3)

fotografie (3) 

Detailní náhled

fotografie (4)

fotografie (4) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem