Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Nalezena mrtvola ztotožněna

OLOMOUCKÝ KRAJ - Pátrání po totožnosti mrtvého muže. 

Kriminalisté Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje se obrací na širokou veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti nalezené mrtvoly muže.

Tělo muže bylo nalezeno 1. 5. 2018 v Olomouci mezi Holicí a Novými Dvory, položené v trávě u cesty. Bylo přikryté modrou plátěnou textilií. Vypadalo jako zabalený balík.

Popis osoby: muž – běloch evropského (balkánského) typu, věk okolo 30 let, výška 197 cm, atletická postava, krátké tmavé vlasy. Mohlo by se jednat i o cizince.

Popis oblečení: černé tričko s bílým nápisem „MY ENGLISH IS NOT THE YELLOW FROM THE EGG!“, černé sportovní šusťákové kalhoty s třemi světlými proužky (lampasy) po stranách obou nohavic, černá plátěná šněrovací obuv vel. 45.

Žádáme občany, o poskytnutí jakýchkoliv poznatků, které by mohly vést ke ztotožnění mrtvoly muže. Dále žádáme veřejnost, která si všimla „modrého balíku“, aby neprodleně kontaktovala nejbližší policejní služebnu nebo linku 158.

por. Mgr. Libor Hejtman
3. května 2018

AKTUALIZACE

Na základě výsledku soudní pitvy bylo zjištěno, že ke smrti muže došlo vlivem jednání druhé osoby. V současné době probíhá vyšetřování a kriminalisté případ šetří pro podezření z ublížení na zdraví s následkem smrti. V průběhu šetření nevylučujeme změnu právní kvalifikace.

por. Mgr. Libor Hejtman
4. května 2018

AKTUALIZACE - 14. května 2018

Děkujeme veřejnosti a médiím za pomoc při pátrání po totožnosti nalezeného mrtvého muže v Olomouci, kterého se podařilo ztotožnit. Jednalo se o 41letého muže z Ukrajiny. Krajští kriminalisté na případu intenzivně pracují.

por. Mgr. Libor Hejtman
14. května 2018

vytisknout  e-mailem