Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Nález mrtvé ženy

Policisté v dopoledních hodinách vyjížděli k oznámení o nálezu mrtvé ženy na balkoně jednoho z panelových domů v Praze 9. 

Krátce po deváté hodině dopoledne vyjížděli pražští policisté k prověření oznámení do Kukelské ulice v Praze 9, kde oznamovatelka nalezla na balkoně panelového domu v prvním patře mrtvolu ženy. Na místo proto vyrazili kriminalisté, kteří ohledáním místa zjistili, že se jedná o sedmačtyřicetiletou ženu z Ukrajiny, která se stala s největší pravděpodobností obětí násilného trestného činu. Ohledáním těla detektivové také zjistili, že smrt ženy nastala s největší pravděpodobností v úterý večer minulého dne. Přesnou příčinu úmrtí a jeho čas prozradí až nařízená soudní pitva.
 
Celý případ si převzali detektivové prvního oddělní, kteří v této souvislosti pátrají po podezřelém osmatřicetiletém muži z Rumunska.
 
Jakékoliv poznatky o jeho možném výskytu volejte neprodleně na linku 158. Podezřelý může být nebezpečný, proto se ho nesnažte v žádném případě sami zadržet.
 
por. Bc. Jan Daněk – 29. 7. 2015
 
Aktualizace:
 
Prošetřováním celého případu detektivové z prvního oddělení zjistili, že podezřelý muž bezprostředně po vraždě opustil prokazatelně Českou republiku. Detektivové muže stíhají jako uprchlého a v rámci mezinárodní pomoci činí všechny kroky k jeho dopadení. Zároveň požádali soud o vydání Evropského zatýkacího rozkazu.
 
por. Bc. Jan Daněk - 3. 8. 2015
 
 
Aktualizace:
 
V tomto týdnu jsme obdrželi informaci od policistů z Rumunska, že dopadli hledaného osmatřicetiletého muže, který je podezřelý z vraždy v Kukelské ulici. Nyní budou probíhat kroky spojené s jeho vydáním do České republiky k trestnímu řízení.
 
por. Bc. Jan Daněk – 7. 8. 2015

vytisknout  e-mailem