Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Naboural a ujel

Tábor - Hledáme viníka i svědky události. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Obracíme se na média a potažmo širokou veřejnost o pomoc a spolupráci při šetření dopravní události, ke které došlo ve středu dne 21. února 2018 v době mezi třetí a půl čtvrtou hodinou odpolední na parkovišti u pošty v centru města Veselí nad Lužnicí. S největší pravděpodobností jízdou dosud neustanoveného vozidla došlo k poškození zde zaparkovaného osobního automobilu tovární značky Škoda Octavia. Neznámý řidič však událost neřešil, neoznámil a z místa střetu odjel.

Vyzýváme tímto řidiče tohoto neustanoveného vozidla, aby se spojil s policisty táborského dopravního inspektorátu a podal k události vysvětlení. Učinit tak může, nejlépe po předchozí domluvě na telefonní lince 974 238 250 či 974 238 111, na jejich služebně v budově územního odboru PČR na Soběslavské ulici číslo 2763 v Táboře.

Stejně tak žádáme každého, kdo byl svědkem uvedené události, případně by mohl k identifikaci neznámého vozidla či k ustanovení totožnosti jeho řidiče přispět jakoukoliv důvodnou informací, aby tyto poznatky předal policistům na výše uvedených kontaktech či místně příslušném obvodním oddělení ve Veselí nad Lužnicí. Děkujeme.

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

23. února 2018  

vytisknout  e-mailem