Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Naboural a ujel

České Budějovice - Hledáme viníka i svědky události. 

Obracíme se na média a potažmo širokou veřejnost o pomoc a spolupráci při šetření dopravní události, ke které došlo v době od půl sedmé hodiny ranní úterý dne 5. prosince do půl osmé hodiny ranní následující středy dne 6. prosince 2017 na parkovišti u sportovní haly v ulici Stromovka v Českých Budějovicích. S největší pravděpodobností jízdou dosud neustanoveného vozidla došlo k poškození zde zaparkovaného osobního automobilu tovární značky Toyota Yaris. Neznámý řidič však událost neřešil, neoznámil a z místa střetu odjel.

Vyzýváme tímto řidiče tohoto neustanoveného vozidla, aby se spojil s policisty českobudějovického dopravního inspektorátu a podal k události vysvětlení. Učinit tak může, nejlépe po předchozí domluvě na telefonní lince 974 226 592 (nprap. Pešek) či 974 226 588 na jejich služebně v Plavské ulici č. 2 v Českých Budějovicích.

Stejně tak žádáme každého, kdo byl svědkem uvedené události, případně by mohl k identifikaci neznámého vozidla či k ustanovení totožnosti jeho řidiče přispět jakoukoliv důvodnou informací, aby tyto poznatky předal policistům na výše uvedených kontaktech či cestou policejní linky číslo 158. Děkujeme.

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

14. prosince 2017

vytisknout  e-mailem