Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Na parkovišti u obchodního domu došlo k dopravní nehodě

DOMAŽLICE - Řidička nedodržela dostatečný boční odstup a při odbočování narazila do jiného osobního vozidla. Z místa však odjela. 

     Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody. Svědci by svými informacemi mohli pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody a také totožnost neznámého řidiče. K dopravní nehodě došlo dne 13. října 2017 v 12:50 hodin v Domažlicích na parkovišti před obchodním domem Kaufland. Dosud neznámá řidička s  vozidlem tovární značky Renault zlaté metalízy při jízdě po místní komunikaci nedodržela dostatečný boční odstup a při odbočování vlevo narazila do levé zadní části osobního vozidla tovární značky Volkswagen Lupo, se kterým jeho řidička zastavila vlivem dopravní situace při pravém okraji. Škoda byla vyčíslena na 4 tisíce korun. Neznámá řidička po střetu nezastavila na místě dopravní nehody, nesepsala společný záznam o dopravní nehodě a z místa dopravní nehody ujela.
     Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
17. října 2017

vytisknout  e-mailem