Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Na oleji z proražené vany havaroval motocykl

BEDIHOŠŤ - Jedna osoba byla zraněna. 

V neděli 16. září 2018 po patnácté hodině jel třicetiletý řidič s osobním automobilem typu Seat Toledo mezi obcemi Bedihošť a Výšovice. Zřejmě vlivem nepřizpůsobení rychlosti jízdy stavu a povaze vozovky, došlo při najetí do výtluku k proražení olejové vany vozidla. Následně z motorového prostoru vytekla olejová náplň a znečistila komunikaci. Řidič po 220 metrech jízdy zastavil a od vozidla odešel, aniž by nebezpečné místo označil, či učinil jiné opatření k zabránění dalším nehodám. Ke zranění osob při havárii nedošlo. Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na 5 tisíc korun.

O několik minut později místem projížděl jednačtyřicetiletý motocyklista. Ten olejem znečištěným úsekem ujel asi 150 metrů, přičemž však této skutečnosti nepřizpůsobil rychlost jízdy. Po najetí na olejovou skvrnu s motocyklem upadl. Při tom jeho čtyřiačtyřicetiletá spolujezdkyně utrpěla zranění, se kterým byla převezena do prostějovské nemocnice. Ke zranění dalších osob nedošlo. Výše způsobené hmotné škody na motocyklu byla předběžně vyčíslena na 10 tisíc korun.

Alkohol u obou řidičů policisté vyloučili provedenými dechovými zkouškami. Příčiny, okolnosti i míra zavinění obou nehod jsou předmětem dalšího policejního šetření.

por. Mgr. František Kořínek

17. září 2018

Odkazy do noveho okna

Dvě nehody Bedihošť

Dvě nehody Bedihošť 

Detailní náhled

Dvě nehody Bedihošť

Dvě nehody Bedihošť 

Detailní náhled

Dvě nehody Bedihošť

Dvě nehody Bedihošť 

Detailní náhled

Dvě nehody Bedihošť

Dvě nehody Bedihošť 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem