Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Na nedělní fotbalové utkání Viktorie Plzeň se připravují i policisté

PLZEŇ - Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje připravilo k zajištění klidu a veřejného pořádku bezpečnostní opatření. 

V neděli 10. března 2024 se v Doosan Aréně v Plzni uskuteční fotbalové utkání mezi mužstvy FC Viktoria Plzeň a AC Sparta Praha. Vzhledem k tomu, že nelze vyloučit narušení klidu a veřejného pořádku, připravilo Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje bezpečnostní opatření. Přípravě bezpečnostního opatření jsme věnovali maximální pozornost a jsme připraveni v případě narušení veřejného pořádku okamžitě a efektivně zasáhnout.
Na dodržování pořádku a bezpečnosti nejen v bezprostředním okolí fotbalového stadionu budou dohlížet policisté obvodních oddělení, speciální pořádkové jednotky a krajské pořádkové jednotky. Bezpečnost a plynulost silničního provozu budou zajišťovat hlídky dopravní policie. Do policejního opatření byli nasazeni i členové antikonfliktního týmu, policisté z oddělení služební kynologie se služebními psy a také policisté oddělení služební hipologie Hlavního města Prahy se služebními koňmi.
Před zápasem, v jeho průběhu a po jeho skončení budeme průběžně shromažďovat a vyhodnocovat aktuální informace i pomocí mobilního monitorovacího centra. Situaci a chování nejen fanoušků obou týmů budeme monitorovat jednak v bezprostřední blízkosti sportovní arény, v centru města, ale i přilehlých městských částech. Pod dohledem policistů budou samozřejmě i všechny příjezdové cesty do Plzně. Žádáme nejen fanoušky obou mužstev, ale i všechny občany města Plzeň a její návštěvníky, aby v den konání zápasu svá vozidla parkovali na vyhrazených parkovištích, nebránili provozu a dbali pokynů policistů. 
Všem sportovním fanouškům přejeme příjemný a ničím nerušený fotbalový zážitek!

por. Dagmar Brožová
8. března 2024

vytisknout  e-mailem