Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Na fotbalovém stadionu ve Vlašimi došlo k poškození několika sedaček pro fanoušky

BENEŠOVSKO – Tribuna slouží především pro příznivce tohoto sportu, někteří si to ale evidentně nemyslí. 

O víkendu se na fotbalový stadion v ulici Kollárova zřejmě nepřišli podívat nadšenci vlašimského fotbalu. Zaměstnanci, kteří mají na starosti úklid sportovního areálu, zjistili, že na hlavní  tribuně je poškozeno několik míst k sezení. Sedačky měly úplně zlomené opěradlo nebo byly olámané v jiných svých částech. Jelikož se o víkendu ve Vlašimi nepořádalo žádné fotbalové utkání, nejspíše je poškodil někdo, kdo na stadion nechodí za sportem, ale za jiným druhem zábavy. Pachatel či pachatelé svým jednáním způsobili škodu bezmála dvacet tisíc korun.

Vlašimští policisté případ řeší jako podezření z trestného činu poškození cizí věci. Za toto protiprávní jednání hrozí až jeden rok za mřížemi, zákaz činnosti nebo propadnutí věci nebo jiné majetkové hodnoty.

Nyní pátráme po osobě či více osobách, které zničení sedadel na tribuně způsobily. Žádáme svědky, kteří by mohli k věci poskytnout jakékoliv informace, aby kontaktovali vlašimské policisty na tel. čísle 974 871 750, anebo využili bezplatnou telefonní linku tísňového volání 158. Policisté ve spolupráci se strážníky městské policie opakovaně a častěji provádějí kontroly na fotbalovém stadionu a jiných veřejných místech.

prap. Bc. Veronika Čermáková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
12. ledna 2018

vytisknout  e-mailem