Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Na děti neplatí

LITOMĚŘICKO – Nyní čelí obvinění… 

Sedmatřicetiletého muže z Litoměřicka stíhá komisař služby kriminální policie a vyšetřování z trestného činu zanedbání povinné výživy. K rukám matky neplatí výživné na své dvě děti, ačkoliv mu tato povinnost vyplývá přímo ze zákona a byla mu stanovena soudním rozsudkem. Jeho dluh již činí přes 100 tisíc korun. Vyšetřování obviněného je vedeno na svobodě. Pokud bude odsouzen, hrozí mu až roční trest odnětí svobody.

Nevydařený výlet

Nepříjemné vzpomínky na výlet na Milešovku bude mít poškozená žena, jejíž vozidlo navštívil zloděj. Vozidlo zaparkovala u lesní cesty a uvnitř zanechala na sedadlech cennosti, které zakryla ošacením. Do vozidla vnikl neznámý lapka, který rozbil skleněnou výplň okénka. Zmocnil se kabelky s finanční hotovostí, notebooku a ošacení. Škoda je vyčíslena na více než 15 tisíc korun. Po pachateli krádeže policisté pátrají.

Krádež vozidla

V uplynulých dnech byl v Roudnici nad Labem v ulici Hornická odcizen zaparkovaný osobní vůz zn. OPEL. Automobil zmizel před jedním domem, zřejmě v nočních hodinách. Způsobená škoda byla odhadnuta na 200 tisíc korun. Policisté ihned vyhlásili po vozidle celostátní pátrání, rovněž tak pátrají po neznámém pachateli. Ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

Litoměřice, 30. 1. 2018, nprap. Pavla Kofrová

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Litoměřice

tel.: +420 974 436 207

email: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz

vytisknout  e-mailem