Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Na Barrandově řádí zloděj jízdních kol

Kriminalisté již od začátku května usilovně pátrají po neznámém muži, který je podezřelý z několika desítek případů vloupání do sklepů. 

Kriminalisté ze čtvrtého oddělení druhého pražského policejního obvodu ve spolupráci s místními policisty již od začátku května pátrají po neznámém muži, kterého podezřívají z více než třiceti případů krádeží jízdních kol. Všechny tyto případy se staly v okolí pražského Barrandova a způsob, kterým pachatel „pracuje“ je vždy téměř totožný. Poté, co se tento muž dostane přes vstupní dveře do domu, zamíří ihned ke sklepním kójím, kde vypáčí dveře a odcizí jedno, nebo dvě jízdní kola. Na jedno z nich poté nasedne a druhé případně vede vedle sebe. Škoda způsobená těmito krádežemi je v současné době odhadovaná na více než tři sta tisíc korun.

Několik krádeží zachytily bezpečnostní kamery, které policistům poskytly podobu podezřelého muže.

Kriminalisté společně s tamními policisty v této souvislosti provedli celou řadu úkonů a opatření, kterými se mimo jiné snažili pachatele dopadnout přímo při činu. Do současné doby se jim to však nepodařilo, a proto se nyní obrací na širokou veřejnost s prosbou o pomoc při spolupátrání.  Jakékoli informace k muži zachyceném na videozáznamu přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158.

por. Bc. Iveta Martínková – 18.6.2016

Odkazy do noveho okna

podezřelý

podezřelý 

Detailní náhled

podezřelý muž

podezřelý muž 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem