Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Na autě vytvořil vulgarismy

LIBEREC - Neznámý pachatel poškodil v době od 19. do 21. března v ulici Jáchymovská zaparkované osobní vozidlo Seat Cordoba. Majiteli vznikla škoda 15 tisíc korun. 

Vandalismus, závist či msta? To jsou zatím nezodpovězené otázky, kterými se nyní budou zabývat policisté z obvodního oddělení v Liberci na Vápence. Co vedlo neznámého vandala k tomu, že poškodil osobní motorové vozidlo zaparkované v ulici Jáchymovská, je nyní předmětem šetření pro liberecké policisty. K poškození vozidla Seat Cordoba došlo v době od ranních hodin dne 19. března do večerních hodin dne 21. března 2018. Pachatel nezjištěným předmětem udělal na bočních dveřích vozidla rýhy a na čelní sklo napsal černým fixem vulgarismus, který doplnil ihned vedle obrazcem ve tvaru kosočtverce ztvárněným voskem nebo lepidlem. Majiteli vozidla tak vznikla škoda ve výši 15 tisíc korun. 1

Policisté již v dané věci zahájili šetření k přečinu "poškození cizí věci" a po pachateli nyní pátrají. V tuto chvíli se obracíme s žádostí o pomoc i na veřejnost. V případě, že si někdo z občanů v inkriminovanou dobu všiml na daném místě pohybu a protiprávního jednání podezřelých osob u vozidla Seat Cordoba, ať prosím kontaktuje policisty prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na obvodním oddělení Liberec - Vápenka. Pachateli v případě dopadení hrozí za tuto výtvarnou činnost až jednoletý trest odnětí svobody.
 

23. 3. 2018
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem