Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Muže jsme obvinili ze tří trestných činů

BŘECLAVSKO: Jeho oblíbenou oblastí byl Pavlov. 

Břeclavsko - Jak jsme již informovali v průběhu měsíce února, vyšetřovatel služby kriminální policie obvinil třiadvacetiletého muže z Břeclavska ze tří vloupání do výherních automatů a z šesti vloupání do karavanů - http://www.policie.cz/clanek/muze-jsme-obvinili.aspx.

Ovšem policisté se nekalou činností mladého muže nepřestali zabývat a v rámci důkladného šetření objevili další poznatky a skutečnosti. V uplynulém týdnu vyšetřovatel nashromáždil důkazy a obvinil muže z další trestné činnosti. Sečteno a podtrženo – muž je celkově obviněn ze tří vloupání do výherních automatů a z vloupání do 14 karavanů v rekreační oblasti Yacht Club v Pavlově. Kromě uvedené trestné činnosti v našem regionu se dopustil i vloupání do dvou odstavených autobusů v Hodoníně a dokonce si přivlastnil jízdního kolo v jiném kraji.  

V současné době ještě čekáme na odborné vyčíslení škody, ale již teď je zřejmé, že se bude jednat o částku kolem 100 tisíc korun. Za trestný čin krádeže, poškození cizí věci a porušování domovní svobody si může u soudu vysloužit odnětí svobody od jednoho roku až na pět let.

por. Mgr. Kamila Haraštová, 6. března 2017

vytisknout  e-mailem