Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Muž z distribuce návykových látek dopaden

KLADENSKO - Policisté muže obvinili z trestného činu. 

Kladenští kriminalisté zadrželi podezřelého pětačtyřicetiletého muže z okresu Kladno, který byl následně obviněn z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy.

Podezřelý muž od roku 2013 do současné doby v obci Stochov, ve Slaném a jeho okolí a poté na dalších dosud nezjištěných místech opakovaně neoprávněně z části za úplatu a z části formou daru distribuoval drogu pervitin a drogu marihuanu, kterou poskytoval osobám z řad uživatelů. Od  roku 2013 do roku 2016 pravidelně distribuoval drogu pervitin opakovaně muži r.82 z Kladenska, v pěti případech, a to v měsíci březnu letošního roku muži r. 76 a minimálně v pětatřiceti případech ženě r. 94 drogu pervitin a marihuanu od poloviny roku 2016 do současné doby.  V případě této ženy byla distribuce formou daru a za oplátku úklidu a poskytování sexuálních služeb. Distribuce omamných látek byla poskytována i dalším nezjištěným osobám.

Dne 21. června 2017 byl podezřelý muž kladenskými kriminalisty zadržen a obviněn z trestného činu, za který mu hrozí maximální trest odnětí svobody ve výši 5 let. Při dopadení podezřelý muž vydal kriminalistům několik sáčků s látkou s podezřením na pervitin.

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

22. června 2017

vytisknout  e-mailem