Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Muž s průstřelem hlavy stále neznámý

Kriminalisté zveřejňují další informace o neznámém a žádají veřejnost o spolupráci. 

Kriminalisté stále intenzivně pátrají po totožnosti neznámého muže, který byl v úterý večer nalezen bez známek života v řece Vltavě poblíž útulku v pražské Tróji. O případu jsme veřejnost již informovali zde.

I přes zveřejnění popisu zastřeleného muže, včetně fotografií oděvu se nepodařilo do současnosti zjistit jeho totožnost. V průběhu včerejšího dne se policistům podařilo v rámci pátrací akce nalézt u jezu v Klecanech u Prahy opuštěnou pramici, která s největší pravděpodobností s případem souvisí. Kriminalisté zatím neznají původ plavidla ani místo, kde k násilnému činu došlo. Nevylučují, že muž přišel o život přímo na pramici. Vzhledem k tomu se policisté poříčního oddílu opakovaně vracejí na řeku a pátrají po stopách, důkazech a zejména po střelné zbrani.

Vyšetřovatelé se vzhledem k okolnostem obracejí znovu na veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci. Zároveň upřesňují informace o popisu mrtvého muže:

Muž ve věku 50-60 let, 161 centimetrů vysoké postavy, měl na sobě tmavě modré kalhoty zn. LEVIS, tmavé triko s krátkým rukávem zn. KENVELO, černé ponožky, modrobílé trenkoslipy, bílé botasky zn. NIKE a pánské sportovní hodinky. V dolní části podbřišku má jizvu paprsčitého tvaru o velikosti 2,5 centimetru a v oblasti vnitřní strany stehen a hýždí rozsáhlé stopy po popáleninách.

Po konzultaci se specialisty z oboru zdravotnictví kriminalisté předpokládají, že muž v průběhu života podstoupil operativní zákrok na některém z popáleninových center.

Jakoukoli informaci o případu přijmou policisté na tísňové lince 158 a kriminalisté na tel. 731 553 137.

mjr. Bc. Andrea Zoulová - 21.7.2011

Odkazy do noveho okna

IMG_2036

IMG_2036 

Detailní náhled

IMG_2042

IMG_2042 

Detailní náhled

IMG_2044

IMG_2044 

Detailní náhled

IMG_2046

IMG_2046 

Detailní náhled

P1000044

P1000044 

Detailní náhled

P1000048

P1000048 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem