Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Muž onanoval před dívkami

Policie hledá muže, který onanoval v lesoparku v Hradci  

Hradečtí policisté pátrají po muži, který ve čtvrtek 11. listopadu 2010 v lesoparku na Novém Hradci Králové onanoval před dívkami.

Nejprve neznámý muž vyděsil kolem tři čtvrtě na tři odpoledne dvě slečny v lesoparku poblíž ulice Milady Horákové. Před jedenáctiletou a dvanáctiletou dívkou se odhalil a onanoval.
O dvě hodiny později si vyhlédl ve stejném lesoparku, tentokrát poblíž Palachovy ulice, patnáctiletou slečnu. K dívce přistoupil zezadu, jednou rukou ji chytil za rameno a druhou rukou jí zakryl ústa. Dívku se snažil odtáhnout do lesoparku. Přitom se poškozená bránila a nakonec se jí podařilo utéct.

S největší pravděpodobností se jedná o stejného muže. V prvním případě měl na sobě krátkou černou koženou bundu do pasu a modré riflové kalhoty. Ve druhém případě byl oblečen do dlouhého černého kabátu. Ruce mu zakrývaly černé kožené rukavice. Obut byl do bílých sportovních bot. Zpod kabátu mu byly vidět chlupaté nohy. Muži mohlo být kolem padesáti až šedesáti let, vysoký asi 175 centimetrů, šedivých krátkých vlasů.

Případní svědci, kteří by mohli k případům poskytnout jakékoliv informace, nechť se obrátí na linku tísňového volání 158. Žádáme veřejnost o zvýšenou opatrnost, neboť nelze vyloučit, že muž zaútočí znovu.

Neznámý pachatel se svým jedáním dopustil přečinu výtržnictví a přečinu omezování osobní svobody. Trestní zákoník pamatuje na takové jednání trestem odnětí svobody až na dvě léta. 
 

Čtěte také: Muž se v parku v Hradci Králové ukájel před dívkami (Novinky.cz, 12. listopadu 2010)
                     V Hradci Králové řádí deviant, obnažuje se před dívkami v lesoparku (iDNES.cz, 12. listopadu 2010)
                    Policie hledá muže, který se ukájí před mladými dívkami (Hradecký deník, 13. listopadu 2010)

nprap. Anna Pešavová - 12. listopadu 2010

 

 

vytisknout  e-mailem