Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Muž neznámé totožnosti AKTUALIZACE

PLZEŇ – Policisté žádají o spolupráci všechny občany. 

AKTUALIZACE: Osoba byla ztotožněna. Děkujeme všem za spolupráci.

Dne 1. prosince 2023 kolem půl sedmé večer došlo na železniční trati Plzeň – Most nedaleko obce Třemošná ke střetu vlakové soupravy s osobou. Ta vstoupila do kolejiště před přijíždějící vlak a utrpěla zranění neslučitelná se životem. U osoby nebyl nalezen žádný doklad totožnosti ani žádný jiný dokument.

Popis osoby: muž asi 50 let, střední postavy vysoké 178 centimetrů, krátkých prošedivělých vlasů hnědé barvy a modrých očí, strniště.

Při ohledání těla bylo zjištěno, že má dvaceticentimetrovou jizvu na pravé straně hrudníku pod podpažní jamkou, dále dvě dvoucentimetrové jizvy při horním okraji žeber a několik dalších jizev na horních končetinách.

Dále bylo zjištěno, že muž má o několik centimetrů kratší pravou dolní končetinu oproti levé.  

Popis oblečení: černá zimní bunda s tenkým bílým proužkem a kapucí velikosti M, tmavě modrý svetr s německými vlajkami na ramenou, modré triko s dlouhým rukávem, modré džíny, kotníkové boty značky Kilimanjaro velikosti 42.     

Vzhledem k tomu, že se dosavadním šetřením nepodařilo zjistit totožnost zemřelého, prosíme všechny občany, kteří mají jakékoliv informace k osobě zemřelého muže, aby kontaktovali nejbližší obvodní oddělení nebo zavolali na bezplatnou linku 158.  

por. Michaela Raindlová
30. ledna 2024    

                                    

vytisknout  e-mailem