Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Muž byl obviněn ze spáchání několika trestných činů

SUŠICKO - V pátek muž použil k jízdě cizí vozidlo a pomocí platební karty vybral peníze. V sobotu fyzicky napadl svoji přítelkyni, kterou znásilnil. 

Policisté z oddělení obecné kriminality přijali v sobotu 12. června letošního roku oznámení o možném případu znásilnění, neoprávněném užívání vozidla i použití cizí platební karty.

Třiatřicetiletý muž ze Klatovska s poškozenou pobýval ve společném obydlí v obci na Kašperskohorsku. V pátek 11. června letošního roku se ve večerních hodinách zmocnil vozidla, jehož vlastníkem je společnost a bylo svěřeno do užívání poškozené. S vozidlem odjel a pomocí platební karty poškozené vybral z bankomatu finanční hotovost.

Následující den v ranních hodinách po slovní neshodě fyzicky napadl poškozenou a donutil ji k pohlavnímu styku. Další slovní i fyzické útoky pokračovaly během dopoledních hodin. Žena byla se zraněním ošetřena ve zdravotnickém zařízení.

Policisté muže ze společného obydlí vykázali na dobu deseti dnů.

Policisté muže zadrželi před čtrnáctou hodinou, převezli jej na policejní oddělení, a poté do policejní cely. Následující den byl muž po provedení úkonů propuštěn.

Muž od komisaře převzal usnesení o zahájení trestního stíhání ze spáchání zločinu znásilnění, přečinu neoprávněné užívání cizí věci a přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

nprap. Ladmanová Dana

16. června 2021

vytisknout  e-mailem