Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

MŘP Ova - Žádost o informace

Žádost o kopii dokumentu. 

Žádost o informace, cituji: „Vážení k Vašemu Vyrozumění č.j. KRPT-......................ze dne ..................... v rámci práva na informace dle zákona č. 106/1999 Sb. žádám poskytnout informace, obsažené ve Vašem požadavku o vyjádření , zaslaném na obvodní úřad Ostrava Jih, a to poskytnutí kopie písemnosti, kterou není třeba posílat, neboť na základě výzvy e-mailem ji u Vás vyzvednu. Poznamenávám, že na uvedenou žádost Vám odpověděl pan ......... k čemuž Vám odpověděl pan .......................“

Odpověď: Dne ..................... jste osobně doručil na obvodní oddělení policie Ostrava Zábřeh žádost o informace dle zákona č. 106/1999 Sb., kdy jedním z požadavků byl bod 5), ve kterém žádáte – cituji: „poskytnout mi informace, obsažené ve Vaší žádosti na obvodní úřad, a to poskytnutím její kopie“ Dne ...................... Vám povinný subjekt poskytl informaci – odpověď vedenou pod čj. KRPT-..............., kterou jste si dne .................. převzal. V odpovědi Vám byla poskytnuta informace ve formě kopie dokumentu „žádost o podání zprávy“.
Povinný subjekt Vám opětovně poskytuje požadovanou informaci ve formě kopie dokumentu „žádost o podání zprávy“, kterou jste si již dne ...................... převzal.

por. Mgr. Kateřina Špoková
komisař

vytisknout  e-mailem