Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Movember běh s policejním prezidentem

Vedení Policejního prezidia ČR se spolu se zástupci ZP MV ČR přihlásilo k výzvě MOVE. 

PČR Movember
Dnes ráno se v lesoparku Stromovka na Praze 7 konal proMOběh na podporu kampaně Movember, kterého se zúčastnili spolu s policejním prezidentem a vedením Policejního prezidia ČR také další policisté a zaměstnanci policie a kolegové ze Zdravotní pojišťovny Ministerstva vnitra ČR. Symbolického propagačního běhu se zúčastnilo téměř 50 běžců. Pohyb je totiž základem při prevenci a snižování rizika mnohých chorob a zlepšení fyzického i psychického zdraví.

Policie České republiky a Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra ČR se hlásí k myšlence hnutí Movember a společně apelují na muže každého věku, aby věnovali pozornost prevenci svého zdraví. Kampaň Movember si, pod záštitou policejního prezidenta, klade za cíl zvýšit povědomí o mužském zdraví a jeho prevenci mezi policisty a zaměstnanci Policie ČR.

Po přetnutí cílové pásky policejní prezident brig. gen. Tomáš Tuhý všem běžcům poděkoval za účast: „Jsem rád, že jsme se tu dnes sešli a společně podpořili dobrou věc, kterou kampaň Movember bezpochyby je. Ukazuje se, že dokážeme být jednotní a pomáhat druhým i v jiné oblasti, což je také jeden ze znaků moderní policie.
 

19. listopadu 2015
kpt. Mgr. Bc. Zuzana Součková
oddělení tisku a prevence
Policejní prezidium ČR

vytisknout  e-mailem