Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Národní protidrogová centrála

Národní protidrogová centrála SKPV PČR

Mobilní analytická laboratoř

Logo ISF (barevné)

Projekt Mobilní analytická laboratoř reg. č. ISF/2/03 je financován v rámci národního programu Fondu pro vnitřní bezpečnost

PČR zahájila v září 2016 realizaci projektu podpořeného z Fondu pro vnitřní bezpečnost (dále jen „ISF") http://www.mvcr.cz/fondy-eu-v-oblasti-vnitrnich-veci-amif-a-isf-.aspx. Ukončení projektu je plánováno na září 2018.

Popis projektu

Realizací projektu bude zvýšena úroveň technického zabezpečení PČR pro včasnou a efektivní detekci nelegálních laboratoří spolu s možností terénní identifikace zajištěných chemických látek prostřednictvím mobilních analytických laboratoří s adekvátním přístrojovým vybavením a ochranných prostředků. Výstupem projektu bude zvýšení kapacity PČR v boji proti drogové kriminalitě páchané organizovanými zločineckými skupinami působícími ve státech EU.

Zahájení realizace projektu: 1. 9. 2016

Plánované ukončení projektu: 30. 9. 2018 

Doba trvání v měsících: 25

Celkové náklady projektu: 26 453 472 Kč, z toho 19 840 104 Kč z ISF a 6 613 368 Kč z rozpočtu PČR.

Poměr spolufinancování ISF : rozpočet PČR je 75 % : 25 %

Cíle projektu

Hlavním cílem projektu je zvýšení kapacity PČR v boji proti drogové kriminalitě páchané organizovanými zločineckými skupinami působícími ve státech EU zejména prostřednictvím pořízení mobilních analytických laboratoří a souvisejícího vybavení.

 

 

vytisknout  e-mailem