Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Mlsný zloděj opět udeřil

CHEBSKO – Byl chycen a skončil ve vězení. 

Čtyřiatřicetiletého muže z Chebu řešili v posledních dvou letech místní policisté několikrát. Na svědomí má totiž několik krádeží. Například na konci prosince roku 2018 měl vniknout do školní kantýny a odcizit několik desítek balení žvýkaček a sušenek (psali jsme zde). V jedné z chebských pekáren měl zase odcizit italské rolády a staročeské koláče (psali jsme zde). Na chebských vánočních trzích měl vniknout do stánku, odcizit prstýnky a řetízky a ty poté rozdávat kolemjdoucím. Několik dalších drobných krádeží měl mít muž na svědomí také v následujícím roce (psali jsme zde).
 
V páchání trestné činnosti měl čtyřiatřicetiletý muž pokračovat také v tomto roce, kdy ho neodradil ani vyhlášený nouzový stav. V polovině března měl přijít do hypermarketu v Chebu a pod oblečení si uschovat pět kusů čokolád. Bez zaplacení chtěl poté prodejnu opustit, ale u východu byl zastaven ostrahou.
 
Na konci března si to namířil do jiného obchodního domu v Chebu. Tam měl z výstavního pultu odcizit prsten a několik náhrdelníků, ovšem při odchodu z prodejny byl i tentokrát zastaven ostrahou. Po příjezdu policejní hlídky byl muž zadržen a převezen na obvodní oddělení k dalším úkonům. Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání a muže obvinili ze spáchání zločinu krádeže. Obviněný byl poté na základě příkazu soudce Okresního soudu v Chebu eskortován přímo do věznice v Ostrově.

nprap. Jakub Kopřiva
1. 4 .2020

vytisknout  e-mailem