Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

AKTUALIZACE - Mladistvý chlapec z Příbrami vyhrožoval sebepoškozením

PŘÍBRAMSKO - V současné době s ním kriminalisté provádí potřebné úkony. 

AKTUALIZACE 

V souvislosti se sebedestruktivním jednáním, kterým v pondělí, 15. dubna 2024, vyhrožoval v objektu  IV. ZŠ  Jiráskovy sady na Příbramsku jeden z jejich žáků, byl tento mladistvý chlapec ještě včerejšího dne umístěn do specializovaného zdravotnického zařízení, kde bude podroben příslušným vyšetřením.

Příbramští kriminalisté pak v dané věci zahájili úkony trestního řízení pro možné podezření ze spáchání trestného činu násilí proti skupině obyvatelů a jednotlivci, v rámci kterých budou provádět potřebné procesní úkony k zjištění veškerých okolností prošetřovaného případu.

mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
16. dubna 2024

______________________________________________________________________________________________________________

V pondělí, 15. dubna 2024, v odpoledních hodinách, zadrželi příbramští policisté na IV. ZŠ Jiráskovy sady mladistvého chlapce, který vyhrožoval sebepoškozením a byl tak nebezpečný i pro své okolí. 

V současné době s ním kriminalisté provádějí potřebné úkony trestního řízení a vzhledem k tomu, že policisté tuto situaci nijak nepodceňují, z bezpečnostních důvodů provádějí i prohlídku objektu školy, zda se uvnitř nenacházejí nebezpečné předměty. Z tohoto důvodu je na místě pyrotechnická služba, psovodi a hasiči. 

Současně sdělujeme, že není nikdo zraněn, nikdo neutrpěl žádnou újmu na zdraví.

mjr. Mgr. Vlasta Suchánková 
vedoucí OTP
15. dubna 2024

vytisknout  e-mailem