Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Mladíci sledovali ženu od autobusu

U vchodových dveří ji pak přepadli a odcizili zlatý řetízek. 

V úterý 25. září nastoupili kolem půl druhé odpoledne u stanice metra Českomoravská dva mladí muži do autobusu linky číslo 151 a vystoupili na zastávce městské hromadné dopravy Vysočanská společně s ženou, která pokračovala do svého bydliště. Muži ji však sledovali, u vchodových dveří k ní přiskočili a z krku jí strhli zlatý řetízek. Z místa pak okamžitě dvojice utekla a přepadená žena celou událost nahlásila policistům. Těm se podařilo zajistit kamerové záznamy zachycující v prostoru autobusových zastávek oba muže, kteří pak přepadli cestující z autobusu. Policisté pátrají po dvou velmi mladých mužích ve věku kolem osmnácti let, kteří se dopustili trestného činu loupeže a v případě dopadení jí hrozí až desetileté vězení. Jakékoliv informace vedoucí k jejich dopadení přijmou policisté na tísňové lince 158 nebo kterékoli služebně policie.
 
K popisu:
 
Jeden z mužů je vysoký asi 160 centimetrů, štíhlé postavy. Má světlou pleť, v obličeji výrazné akné a krátké černé vlasy. Oblečený byl do černých krátkých kalhot a šedého trika s krátkým rukávem.
Druhý mladík je vysoký asi 170 centimetrů, štíhlé postavy. Má světlou pleť, světle hnědé vlasy s kouty a výrazné oči. Oblečený byl do takzvaných maskáčových kalhot a světlého trika.
 
kpt. Bc. Jana Rösslerová 15. 10. 2012
Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem