Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Místo perníčku kradl ze střechy plech

LITOMĚŘICE – Odnesl 25 kg měděného plechu; Vloupání do čerpací stanice;V chodbě hořely boty 

 

Místo perníčku kradl ze střechy plech

V několika uplynulých dnech vnikl na pozemek Domu dětí a mládeže ve Štětí zloděj. Z dřevěného přístavku odcizil oplechování střechy , měděný svod a potom ještě z hlavní budovy odmontoval měděné koleno. Z místa činu si odnesl celkem 25 kg měděného plechu v hodnotě 25 000 Kč. Dosud neznámý zloděj je podezřelý z trestného činu krádeže a policie po něm zahájila pátrání.

 

Vloupání do prodejny čerpací stanice

V neděli, před 23. hodinou byla vykradena benzinová čerpací stanice v Libochovicích. Za použití násilí vnikl zloděj do prodejny benzinové pumpy, kde sebral všechno možné zboží. Odnesl si cigarety, alkohol a DVD disky v celkové hodnotě 30 000 Kč. Při vloupání způsobil na dveřích další 10titisícovou škodu. Pachatel čelí podezření z trestného činu krádeže a podle trestního zákona mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta, zákaz činnosti nebo propadnutí věci.
 

V chodbě hořely boty
 

Ojedinělý případ zaznamenalo o víkendu Obvodní oddělení PČR Litoměřice. V neděli odpoledne totiž oznámila mladá žena z Bohušovic nad Ohří, že jí někdo zapálil boty. Dámské bílé boty v hodnotě 1 200 Kč si ponechala bez dozoru ve společných prostorách panelového domu. Krátce před 16. hodinou je však někdo úmyslně zapálil. Z bot se oheň rozšířil i na zeď a tím vznikla další škoda ve výši 2 500 Kč. Příčiny a okolnosti této události budou dalším předmětem šetření terezínského obvodního oddělení. Celá událost se naštěstí obešla bez zranění a další škody na majetku.

por. Ing. Alena Romová, 15. února 2010
 

vytisknout  e-mailem