Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Mimořádné dopravní komplikace

V souvislosti s havarii vodovodního řádu v Praze 2, v ulici Legerova došlo k dopravním komplikacím. Provoz v dopravě se v oblasti Prahy 2 a Prahy 4 pohybuje na stupni 4 až 5. Policisté žádají řidiče, aby použili objízdných tras a ve spolupráci s Magistrátem hlavního města Prahy připravili mimořádné dopravní opatření. 

Neutěšená situace v dopravě vznikla v souvislosti s poruchou vodovodního řádu v Praze 2, v ulici Legerova. Kolony aut stáli kolem desáté hodiny dopoledne od Jižního města až za Kačerov a opačném směru jízdy od křižovatky U Bulhara se také tvořily kolony. V ulici Ječná byl dopravní provoz na stupni 4 až 5.
Na základě této dopravní situace přijal Magistrát hlavního města Prahy po konzultaci s Krajským ředitelstvím policie hlavního města Prahy mimořádné dopravní opatření. To by mělo být uvedeno do provozu kolem dvanácté hodiny. Bylo rozhodnuto, že bude mimořádně uvolněn levý jízdní pruh z ulice Legerova, doprava bude svedena do protisměru ulicí Rumunská a následně vpravo do ulice Sokolská, poté bude provoz sveden zpět na ulici Legerovu kolem hotelu Kriváň. Takto bude doprava upravena až do zítřejších ranních hodin, kdy by měla být opraven vodovodní řád v ulici Legerova, pokud samozřejmě nenastanou mimořádné technické okolnosti.
Policisté žádají řidiče motorových vozidel, kteří míří do Prahy ze směru od dálnice D1, aby se vyhnuli centru a použili objízdných tras přes Nusle, nebo vydali po pravobřežní komunikaci.   
kpt. Bc. Knolová Iva 22.12.2009 

vytisknout  e-mailem