Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Mezinárodní policejní závody

Jihočeská policie pořádá v příštím týdnu XVIII. ročník Mezinárodních policejních závodů pro 200 závodníků. (Hl. schránka 974 221 116) 

Pozvánka

na XVIII. ročník Mezinárodního závodu policie probíhajícímu ve dnech 6. – 9. 10. 2009.

     Jihočeská policie zve všechny své příznivce a příznivce sportu i zástupce hromadných sdělovacích prostředků na XVIII. ročník Mezinárodního závodu policie, který proběhne v Českých Budějovicích, Táboře a Písku a Českém Krumlově.
     Pořadatelem závodu bude již tradičně Policie České republiky Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje a Sportovní klub policie České Budějovice, UNITOP ČR a Centrum sportu Ministerstva vnitra ČR.
     Závodit se bude v akční střelbě, judu, karate, závodu horských kol, policejním trojboji (plavání, přespolní běh a střelba) a policejním kvadriatlonu (jízda na horském kole, jízda na kanoi, terénní běh a střelba z pistole).
     Mezinárodní závod proběhne stejně jako již v předchozích ročnících na několika sportovištích, a to: v Českých Budějovicích – Jivno – závod horských kol, karate v areálu Sportovního klubu České Budějovice Kubatova ulice, Kvadriatlon odstartuje v Lišově na střelnici. Český Krumlov – trojboj začínající na plaveckém stadionu, Písek – judo v areálu píseckého územního odboru policie. Tábor – střelba.
     Do letošního XVIII. ročníku Mezinárodního policejního závodu, se přihlásili závodníci z celé Evropy. Své síly přijedou změřit závodníci ze Švýcarska, Slovenska, Rakouska, Německa, Belgie a Polska. V náročném závodě má své zastoupení i naše Česká republika a pořádající Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje. Závodu se zúčastní 10 sportovních družstev a přes 200 závodníků z mnoha evropských policejních sborů.

Aktuální informace a podrobnosti jsou k dispozici na internetové adrese  http://www.mzp-ipc.cz/

 

mjr. Mgr. Jiří Matzner  2. 10. 2009  pisjc@mvcr.cz

 

 

vytisknout  e-mailem