Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Mezinárodní mistr Nového Zélandu

Titul ve střelbě získal náš policista Miroslav ZAPLETAL! 

zde: VIDEO "New Zealand National Champions 2010"

Pravidelně  Vás na našich stránkách informujeme o úspěších našeho policisty Miroslava ZAPLETALA, který dosahuje vynikajících výsledků v praktické střelbě (IPSC) se sériově vyráběnou zbraní CZ 75 SP-01 SHADOW v divizi PRODUCTION.

Tento policista si po dalším úspěchu na Kontinentálním mistrovství v praktické střelbě "AustralAsia 2010", pořádaném nedávno v Malajsii (více: ZDE), připsal na konci letošní sezóny další mimořádný úspěch. Tentokrát se v polovině listopadu zúčastnil Mezinárodního mistrovství Nového Zélandu  "National Champions 2010", kam se sjeli nejen střelci z ozbrojených složek, ale i profesionální střelci především z Austrálie a Nového Zélandu.
 
Mistrovství se uskutečnilo na překrásné střelnici ve městě Rotorua, jež ležící na pobřeží stejnojmenného jezera (více ZDE). Skvělou soutěžní atmosféru umocňovala po celý pobyt nádherná příroda a začínající léto. Střelecká asociace Nového Zélandu připravila pro závodníky celkem 18 náročných dynamických střeleckých situací, na které se Miroslav velmi těšil. Závod probíhal ve velice přátelské atmosféře, přičemž denně musel každý závodník zvládnout šest situaci. Miroslav měl tak možnost porovnat a změřit si své síly s profesionálními střelci na opačném konci světa.

Miroslav reprezentoval Českou republiky jako tovární střelec České Zbrojovky a.s., Uherský Brod. Většina střelců a přítomných hostů se však zajímala o skutečnou Miroslavovu profesi. Během vyhlašování vítězů a předávání medailí ocenili slavnostní služební uniformu Policie ČR. Mimořádný závod vyhrál a pro zlatou medaili si hrdě přišel v barvách české policie. GRATULUJEME!


čtěte také: Zapletal mistr Nového Zélandu (zdroj. www.czub.cz)
                  Úspěchy našich policistů 
(Zpravodajství Policie ČR)

por. Mgr. Lenka Burýšková
30. listopadu 2010

Odkazy do noveho okna

Střelecká situace_ Nový Zéland

Střelecká situace_ Nový Zéland 

Detailní náhled

Vyhlášení vítězů_ Nový Zéland

Vyhlášení vítězů_ Nový Zéland 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem