Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Máte záznam z palubní kamery

KLADENSKO – Poskytněte ho kriminalistům, kteří vyšetřují vloupání do vozidla a do přívěsného vozíku. 

V noci z neděle 24. června 2018 na pondělí 25. června 2018 došlo na okraji obce Buštěhrad u křižovatky silnice č. 1/61 a ulice Kladenská k vloupání do nákladového prostoru vozidla zn. Iveco a do přívěsného vozíku, který byl k tomuto automobilu připojen.

Zatím nezjištěný pachatel, po překonání zámku u zadních dveří automobilu, odcizil z výše zmiňovaného nákladového prostoru elektrické bourací kladivo, elektrickou úhlovou brusku, motorovou benzínovou pilu, startovací box a dva kufry, ve kterých byly uloženy sady příslušenství k finišerům asfaltových povrchů, které se používají pro stavbu silnic. Z přívěsného vozíku byl odcizen fukar. Celkem byla škoda vyčíslena na 1.363.000,- Kč.

Případ je prošetřován jako přečin krádeže a přečin poškození cizí věci a pachateli hrozí trest odnětí svobody na jeden rok až pět let.

Aby se podařilo zloděje vypátrat a následně zadržet, přivítali by policisté jakékoliv informace od svědků, kteří spatřili v okolí výše uvedeného vozidla v inkriminovanou dobu podezřelé osoby a podezřelá vozidla. Také by kriminalisté uvítali, kdyby projíždějící řidiči, kteří mají ve svých vozidlech palubní kamery, poskytli záznamy z těchto zařízení vyšetřovateli případu a pomohli tím zmapovat, kdo všechno se okolo vykradeného vozidla pohyboval. Všechny důležité poznatky mohou občané sdělit osobně na službu kriminální policie a vyšetřování Územního odboru Kladno, Havířská ulice 632, nebo mohou kontaktovat vyšetřovatele případu na telefonním čísle 974 873 427.  Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

Děkujeme za spolupráci.

Také bychom rádi upozornili, že speciální zařízení, které bylo odcizeno v kufrech, je bez finišerů asfaltových povrchů zcela bezcenné.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR Kladno
28. června 2018

Odkazy do noveho okna

Vykradené vozidlo

Vykradené vozidlo 

Detailní náhled

Vykradené vozidlo

Vykradené vozidlo 

Detailní náhled

Vykradené vozidlo

Vykradené vozidlo 

Detailní náhled

Vykradené vozidlo

Vykradené vozidlo 

Detailní náhled

Vykradené vozidlo

Vykradené vozidlo 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem